Rijschool Hartkamp en de kleur geel

Rijschool Hartkamp is in 1993 begonnen met het geven van rijlessen in Barneveld. Na de instructeurs opleiding bij de firma Jongepier in Soest heeft Erik de fijne kneepjes van het vak geleerd van zijn zwager Pieter. De eerste lesauto van Erik was een Mazda 323 f. Daarna een destijds net nieuw uitgekomen model van Renault, de Twingo met vouwdak. Het was de eerste gele lesauto van de rijschool. Geel is daarna jarenlang de kleur geweest van de autorijschool. Vele honderden leerlingen voornamelijk uit Barneveld en Voorthuizen hebben autorijles gehad bij rijschool Hartkamp. Hieronder een aantal van de lesauto's uit het verleden. 

Rijschool Hartkamp Barneveld 1993. Autorijschool Erik Hartkamp rijlessen Volkswagen Polo.
Volkswagen Polo 1996
Autorijschool Erik Hartkamp Barneveld 1993. Rijschool Hartkamp rijles in een Volkswagen Polo.
Erik 28 jaar oud in de Polo
Rijschool Erik Hartkamp Barneveld 1999 Seat Ibiza. Autorijschool Barneveld Hartkamp rijles in Ibiza.
Seat Ibiza 1999
Autorijschool Erik Hartkamp Seat Ibiza GT TDI 1995. Rijschool Barneveld rijlessen in Ibiza Cupra.
Seat Ibiza GT TDI Cupra 1999
Rijbewijs Hartkamp Barneveld Ibiza 2001. Rijschool Barneveld Hartkamp rijlessen in Barneveld en Voorthuizen.
Nieuwer model Seat Ibiza. Vanille geel, met zwart leer en donkere OZ racing velgen. 2001.
Rijbewijs Hartkamp Barneveld twee oude lesauto's 1999. Rijschool Hartkamp Barneveld oude huis en kantoor.
De twee gele rakkers bij elkaar, voor het huis van de rijschool. Daar staat nu de Plus supermarkt.
Rijschool Hartkamp Britt in 2003. Gele  lesauto autorijschool Barneveld Erik Hartkamp.
Dochter Britt. Eind 2003.
Autorijschool Erik Hartkamp Suzuki Barneveld. Rijles in Suzuki. Rijschool Barneveld Erik gaf rijlessen in een Swift.
Suzuki Swift in 'Cooper' styling.

De rijschool werd een steeds groter succes. De wachtlijst van rijschool Hartkamp liep op tot een jaar. Om die reden werd er een nieuwe instructeur opgeleid, Joram Henzen. Hij deed het geweldig goed en we hebben samen veel plezier gehad. Vele leerlingen hebben bij hem het rijbewijs gehaald.  Momenteel is hij een succesvol ondernemer in Arnhem. Wij gunnen hem dat succes van harte! Maar stilletjes hopen wij hem toch weer een keer te zien in de lesauto, in Barneveld ;)

 

Instructeur Joram bij rijschool Barneveld Hartkamp. Rijles in een Audi A4.
Joram

Autorijschool Hartkamp is 100% schadevrij

In totaal heeft Erik nu bijna drie miljoen kilometers in de lesauto's afgelegd. In al die jaren is er geen enkele schade geweest. Ook niet door fouten of schuld van anderen. Zelfs niet een klein krasje. Gemiddeld rijdt een instructeur meerdere keren per jaar schade. Het is een prestatie waar wij best wel trots op zijn. Bij het bereiken van de drie miljoen kilometer wordt het zeker een feestje! 

 

In de loop der jaren zijn er door ons vele instructeurs opgeleid. Sommige hebben dus jarenlang voor autorijschool Hartkamp gewerkt en mede de rijschool tot een succes gemaakt. Er is bewust gekozen om niet te groot te worden. Dit om de kwaliteit te kunnen vasthouden en het overzicht te bewaren. Kwaliteit ging voor commercie en dat geldt nog steeds. Het doel en de visie van de rijschool is om mensen veilig op de weg te zetten. In onze ogen het aller belangrijkste en hoogst haalbare. Daar zijn geen dure kantoorpanden en telefonistes voor nodig. Het gaat om het overbrengen van vakkennis en vaardigheden. Dat is onze passie.

 

 

Barneveld Rijschool Erik Hartkamp. Lesauto's  in 2012. Autorijschool Barneveld. Rijles in Barneveld, Voorthuizen en omgeving.
Lesauto's in 2012.

Rijles in Noorwegen

Bij hoge uitzondering heeft autorijschool Erik Hartkamp rijles gegeven in Noorwegen, in de winter periode. De rit door een winters Noorwegen was fantastisch en spectaculair. 

     

De rijlessen zelf werden gegeven op een eiland , 200 kilometer ten noorden van Bergen. Een groot eiland met 20 inwoners en 2000 schapen. 

Rijles Barneveld in Noorwegen. Autorijles in de winter in Noorwegen.
Eiland Hovden, in het plaatsje Barekstad. Dit eiland ligt voor de kust van Florø.
Hartkamp rijschool in Noorwegen.
Lessen met Kayleigh.
Zeearend Noorwegen
25 jaar rijschool Hartkamp Barneveld, nu alweer 30 jaar.

Rijschool Hartkamp 25 jaar

In 2019 bestond de rijschool 25 jaar. Het is nu een 30-jarig jubileum en meer dan 3 miljoen kilometer schadevrij! Tot ziens bij rijschool Hartkamp!

Hartkamp Barneveld familie. Rijschool Hartkamp Barneveld sinds 1993 de autorijschool in Barneveld, Voorthuizen en omgeving.
Familie Hartkamp
Een proefles reserveren?
Bel
0651 381546
Rijles in een Volkswagen Golf diesel.
Rijles in een Volkswagen Golf diesel.