Rijschool hartkamp prijzen

Hieronder vind je alle prijzen van rijschool Hartkamp. Onze rijschool rekent geen extra toeslagen voor rijlessen in de avonden of voor autorijles op een zaterdag. We hebben wel beperkte ruimte om daar jouw rijles te plannen. Bel of mail autorijschool Hartkamp gerust voor die mogelijkheden.

Hier de jubileum tarieven van 2024:
Prijswijzigingen zijn voorbehouden.
Rijschool Erik Hartkamp prijslijst lespakketten. Rijles pakket bij autorijschool Hartkamp in Barneveld, Voorthuizen en omgeving.
De 30 jaar jubileum lespakketten in 2024.

Rijschool Barneveld Hartkamp losse prijzen

Je kunt bij rijschool Hartkamp vanzelfsprekend ook losse lessen nemen en gewoon per les betalen.

Ook deze prijzen zijn bijgewerkt tot en met maart 2024.

 
* Rijles 60 minuten los uurtarief  €58,00
* Praktijkexamen los €270,00
* Voor alle overige prijs informatie kunt u ons even bellen of mailen.

* privé theorieles op aanvraag
* hulp bij aanschaf van de beste theorie leermiddelen 
 
Bij lespakketten is het uurtarief lager en je krijgt extra korting op het examen. Deze pakketten moeten vooraf betaald worden. Je mag een lespakket altijd weer aanvullen met een vervolg pakket. Een teveel aan uren wordt uiteraard terug betaald. Ook aanvullen met losse lesuren is gewoon mogelijk.
 
Een theorie examen kun je het beste zelf reserveren. Dit is het goedkoopste.Je vind daarover meer informatie op onze pagina 'De Theorie'.
Ook de verklaring van gezondheid kan je zelf aanschaffen op de website van het CBR. Meer informatie over deze verplichte verklaring is te vinden op de pagina 'Verklaring van gezondheid'.
Let wel op dat je het theorie examen en de verklaring van gezondheid regelt op de website van het CBR. Er zijn andere websites maar deze vragen er meer voor. 

Een rijles afzeggen kan kosteloos tot acht uur van te voren. Binnen deze termijn wordt de les in rekening gebracht. 
 

Reserveer een proefles bij rijschool Hartkamp

Bel of mail ons om een proefles te reserveren. Het is vrijblijvend, niet spannend maar gewoon heel erg leuk! Het kost €50,00 per uur. Beperkte mogelijkheden.

0651 381546Rijschool Hartkamp geeft autorijles in Barneveld en Voorthuizen.

Maar zeker ook in Lunteren Kootwijkerbroek Achterveld De Glind Scherpenzeel Terschuur Zwartebroek Renswoude en Stroe.Volkswagen Golf Rijschool Hartkamp